Workshop

Workshop ‘Opruimen doe je zo!?’

Opruimen is de trend.

Vind jij het ook zo lastig om te bepalen waar je begint met opruimen? Of word jij moedeloos van het steeds weer moeten opruimen? Vraag jij je af waar je moet beginnen met opruimen en wil je graag weer de controle terug over je huis en je spullen? Wil jij van je huis een plek maken waar je rust en ruimte ervaart? Kost het je moeite om te beslissen wat je wel en niet bewaart?

Dan heb ik goed nieuws voor je, want ook jij kunt leren opruimen.

Tijdens deze workshop leer je:

  • Waar je het beste kunt beginnen met opruimen.
  • Hoe je opruimen slim aanpakt.
  • Op welke manier je beslist wat je wel of niet bewaart.

Zodat jouw huis weer een gastvrij huis wordt en jij weer de baas wordt in plaats van je spullen.

Workshop ‘Grip op je agenda/Timemanagement’.

In deze workshop gaan we samen aan de slag met uw agenda, we kijken naar waar uw prioriteiten liggen, wat er op uw to-do-list staat en hoe u weer grip krijgt op uw agenda. Samen gaan we aan de slag met als resultaat een overzichtelijke weekplanning.

Kosten van een workshop.

De kosten bedragen 12,50 pp inclusief lekkere koffie/thee.

Geef u snel op, door een mailtje te sturen naar info@happy-organized.nl

Wilt u gastvrouw/heer zijn, dan is de deelname gratis. U hoeft alleen maar een aantal deelnemers uit te nodigen (minimale aantal is 5) en te zorgen voor koffie/thee. Als resultaat heeft u na afloop van de workshop een deel van een kast/ruimte opgeruimd.

Neem gerust contact op voor verdere informatie.

Reeds geplande evenementen;  Workshop ‘Opruimen doe je zo?!’

Gezelligheid, inspiratie, leuke ontmoetingen, lekker kletsen en…….. heel goed leren opruimen!

Op vrijdagavond 16 maart a.s. organiseert Puur2 een workshop ‘Opruimen doe je zo’ met professional organizer Anita ter Velde. Dat is dus iemand die héél goed kan opruimen! Hoe bijzonder is dat.

Heb je ‘teveel’ spullen of overzicht nodig bij het ordenen van en het structuur geven aan je huishouden? Dan gaat Anita je veel bruikbare en praktische tips geven tijdens deze workshop!
Rust, ruimte, overzicht en evenwicht. Wie wil dit nu niet?!
Spullen ordenen en opruimen kan vaak lastig zijn als alles er omheen de hele dag maar doorgaat. Heb je moeite te besluiten waar je moet beginnen, wil je leren hoe je niet steeds weer opnieuw hoeft te beginnen en wanneer het tijd wordt om iets weg te doen? Dan zit je bij deze workshop goed op je plek.

Voorafgaand aan de workshop mogen alle deelnemers een foto insturen van díe ruimte in je huis die aandacht verdient. Anita helpt tijdens de workshop gericht bij het opruimen ervan en steekt graag haar handen uit de mouwen. Zo krijg je weer controle over je spullen en dit draagt bij aan een gastvrij huis! Er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. Zeker weten dat jij naar huis gaat met een opruimplan gericht op jouw thuissituatie. Je kan dus direct aan de slag!

Deze laagdrempelige, praktische en inspirerende workshop vindt plaats op:
Vrijdagavond 16 maart 2018
19.30 tot 21.30 uur
Locatie: VEZ-centrum, Rieteweg 12 te Zwolle
Kosten: 12,50 euro p.p.
En een lekker Puur2 hapje en drankje zal natuurlijk niet ontbreken!

Aanmelden kan op http://www.puur2.nl/leven/inspiratie. Na je aanmelding krijg je van ons bericht wanneer je de foto kunt insturen.

CONTACT: info@happy-organized.nl

MOBIEL:06-44011692