Anita

Anita ter Velde is het gezicht achter Happy Organized

Ik ben Anita ter Velde, en ik ben professional organizer/opruimcoach in de regio Zwolle, Hattem en omstreken. De opleiding tot professional organizer heb ik gevolgd bij “de Huishoudcoach”, daarnaast ben ik afgestudeerd maatschappelijk werker en moeder van 3 kinderen in de tiener leeftijd.

Als moeder ben ik ervaringsdeskundige. Ik weet hoe hectisch het is om werk en gezin te combineren en daarnaast allerlei andere ballen in de lucht te moeten houden. Van nature ben ik goed georganiseerd en ik vind het fijn om anderen te helpen met opruimen en ordenen. Ik kan goed luisteren, maak gedegen analyses en zet mij voor meer dan 100% in voor een opdracht. Ik ben praktisch en oplossingsgericht en ik kan je met veel enthousiasme en creativiteit adviseren en begeleiden op vakkundige en discrete wijze.

Een opgeruimd huis past bij mij en ik vind het prettig als alles een vaste plek heeft. Ik hou ervan om orde en structuur aan te brengen in mijn huis en in de administratie. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om mijn eigen huis in te richten en te stylen en gezellig te maken.

Momenteel volg ik bij de School voor Organizing de post-HBO opleiding Senior Professional Organizer.

Ben je na het lezen van mijn verhaal ook geïnspireerd geraakt om met Happy Organized aan het werk te gaan? Dan is een belletje of mailtje genoeg om samen met mij aan de slag te gaan.

CONTACT: Info@happy-organized.nl

MOBIEL: 06-44011692