Op bezoek bij omroep Gelderland

Op bezoek bij omroep Gelderland,

Twee weken geleden werd ik gebeld door een voor mij onbekend nummer. Ik besloot toch maar even terug te bellen en kwam in gesprek met een alleraardigste meneer die graag iets meer wilde weten over opruimen, en ja, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor ik het wist had ik een uitnodiging te pakken om eens op de radio te komen vertellen over het mooie beroep van professional organizer, ook wel opruimcoach genoemd.

Vrijdag 20 april was het zo ver en zat ik “Op de koffie bij”┬áRob Kleijs van radio Gelderland. Wow, wat een leuke ervaring was dat. Ik werd heel hartelijk ontvangen, kreeg een lekker kopje koffie en mocht ook nog uitgebreid vertellen over Happy Organized en het opruimen van spullen.

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden naar de uitzending kan je de uitzending beluisteren via de bovenstaande link.

Ik ben benieuwd naar je reactie, laat me gerust weten wat je ervan vond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *