Werkwijze

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Na een korte telefonische kennismaking, maken we een afspraak en kom ik een uur bij u langs voor een verdere kennismaking en om een goede indruk te krijgen van de huidige situatie. Meestal lukt dat op korte termijn. We bespreken de knelpunten, wensen en mogelijkheden.

Hoeveel tijd we nodig hebben om op te ruimen is van meerdere factoren afhankelijk:

  • De hoeveelheid spullen en papieren die u heeft,
  • Uw gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal en,
  • De snelheid waarmee u beslissingen kunt nemen.

Deze factoren zijn de reden waarom ik geen offerte maak, maar op basis van afspraken werk.

Werkafspraak

Ziet u het -na ons kennismakingsgesprek- zitten om met mij aan de slag te gaan, dan maken we een werkafspraak van 3 uur. Na 3 uur heeft u namelijk een echt zichtbaar resultaat. We gaan tijdens de werkafspraak aan het werk met datgene wat u het meeste stress oplevert. We gaan altijd samen aan de slag. U bepaald het tempo en gezamenlijk maken we afspraken over de te volgen gang van zaken. Ik help u bij het maken van keuzes en geef zoveel mogelijk tips, die we overigens meteen kunnen toepassen. Na elke sessie hebben we een korte evaluatie over de gang van zaken.

Doel

Als opruimcoach gun ik het u dat u zich fijn voelt in uw eigen huis. Dat u kunt kiezen wat mag blijven en wat weg kan uit uw leven. Een opgeruimd huis werkt door in het verdere bestaan. En er ontstaat tijd en ruimte voor nieuwe bezigheden waar u de laatste tijd niet meer aan toe kon komen.

Omdat ik bij u thuis kom, vind ik betrouwbaarheid heel erg belangrijk en ga ik vertrouwelijk om met alles wat ik hoor en zie bij mijn klanten thuis.

Voor alle afspraken gelden;

Algemene voorwaarden Happy-Organized en Privacystatement van Happy Organized